THE DARK ARTS: BIERFESTIVAL

THE DARK ARTS: BIERFESTIVAL

Eerder dit jaar ontstond vanuit De Bierbrigadier Eindhoven het idee om clubavonden te organiseren voor bierliefhebbers van craftbeer die graag wat dieper op de materie in wilde gaan en wat brouwers wilden ontmoeten, om zo meer te weten te komen of de producten die ze maken. Essentieel voor het (voort)bestaan van de Craft-markt vind ik. Dit alles, net als veel andere dingen die De Bierbrigadier organiseerd is om de kloof tussen consumenten en producenten te verkleinen. Na een aantal geslaagde avonden en online-evenementen is het tijd om met hetzelfde concept een bierfestival te organiseren!

Lees meer…

 

4 februari vind er op een nog onbekende locatie in Eindhoven een bierfestival plaats waarbij de nadruk gelegd zal worden op ZWARTE BIEREN. Minimaal 12 brouwerijen uit binnen-, en buitenland zullen aanwezig zijn om hun brouwkunsten aan jullie te laten proeven. En om dit alles meer dan zo maar een bierfestival te maken, worden tijdens dit evenement 12 exclusieve zwarte bieren gepresenteerd. Er worden zowel bieren exclusief voor dit evenement gebrouwen als bieren die hun primeur beleven tijdens dit bierfestival.

Naast het geweld van deze zwarte bieren zullen er meer dan genoeg bieren te proeven zijn voor mensen die niet zo goed om kunnen gaan met de gebrande smaken van stouts, black IPA’s, porters en meer van deze ongein. Neem dus ook gewoon je moeder mee.

 

Bevestigde namen voor het festival zijn: ELEVEN / GALWAY BAY BREWERY / BROUWERIJ KEES / POHJALA / VANDESTREEK / NEVEL / DE MOERSLEUTEL / BRONCKHORSTER en er komen er dus nog minimaal 4 bij!

 

THE DARKEST 12-PACK

De 12 bieren die tijdens het evenement hun primeur beleven zullen ook verkrijgbaar zijn in een 12-pack om mee naar huis te nemen. Zoals gezegd: sommige bieren zul je een tijd na het bierfestival nog wel los op een schap bij je favoriete bierwinkel vinden, maar de meeste niet. Bestel deze dus direct bij je festival ticket, want OP=OP in dit geval. Verwacht zeker 2 Barrel Aged bieren, veel zware jongens en wat toffe collabs. (En een single barrel release van Nevel! 😉 Het pakket is te koop in de ticketshop voor €85 en is enkel mee te nemen bij je bezoek aan het evenement. Ter plekke zal je wel de optie gegeven worden om het thuis te laten sturen tegen de standaard verzendkosten.

 

DUS NIET ZOMAAR EEN BIERFESTIVAL

Met dit festival wil ik alles uit de kast trekken. Verwacht een goed aangekleed festival met toffe brouwerijen, heerlijk eten, goede muziek, proeverijen, masterclasses, VEEL BIER, Q&A’s met verschillende invloedrijke mensen uit de bierwereld, genoeg decoratie om de donkere sferen erin te houden en nog veel meer verrassingen. Wat denken van een chocolade-bier pairing? Oesters? Haardvuurtjes, zodat je zeker weet dat je op een van mijn evenementen bent geweest? Een Q&A voor hobbybrouwers over het brouwen van Stouts?

We gaan onder de bezoekers ook nog een aantal HELE HELE hele gave prijzen verloten. Niet zomaar een bierpakketje of een ticket voor ons volgende evenement, maar prijzen waar elke bierliefhebber een moord voor zou doen. Daarover heel snel meer! Who want to go on a beertrip?

 

GET YOUR TICKETS NOW

Hoewel ik ga voor een festival van formaat zullen de tickets wel wat beperkt worden ivm de beoogde locatie. Het evenement zal grotendeels overdekt zijn en dat gooit zo zijn beperkingen op. Maar niet gevreesd, ik denk dat er meer dan genoeg ruimte zijn voor jullie allemaal. Wacht dus niet te lang met het kopen van je tickets voor het evenement en al helemaal niet als je interesse in de 12-pack hebt want ook deze is zeer beperkt te bestellen.

 

KOOP HIER JE TICKETS EN 12-PACK

CHECK HIER HET FACEBOOK EVENEMENT EN BLIJF OP DE HOOGTE

CHECK HIER HET EVENEMENT OP ONZE SITE

 

Hoe dan ook: 4 FEBRUARI / CLUB CRAFT: THE DARK ARTS / EINDHOVEN / 13:00-22:00

 

Catch you on the flipside!

 

craftbeer bierfestival eindhoven

 

 

 

Reageren (0 reacties)
Gesloten

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*