Add to calendar trigger

BIERFESTIVAL: CLUB CRAFT: THE DARK ARTS

Tickets
4 februari vind in het Klokgebouw in Eindhoven het eerste bierfestival plaats van Club Craft. En niet zomaar een. We hebben 12 brouwerijen uit binnen-, en buitenland uitgenodigd om hun kunsten te laten zien, maar met een voorwaarde:
‘Brouw of release iets zwarts speciaal voor Club Craft.’
En dat gaan ze doen. Van een Schwartz, via een Black IPA, een gefruite Porter en een Imperial Stout door naar een Barrel Aged bier en/of een IJsbock. Je kunt het allemaal komen proeven tijdens het zwartste festival ooit! Daarnaast brengen de brouwerijen natuurlijk ook nog andere toppers mee, dus zijn deze donkere joekels niet helemaal jou ding zal er nog steeds meer dan genoeg te proeven zijn. We got you.
Maar dat is niet alles. Van deze 12 bieren word ook een exclusief pakket samengesteld zodat je ze mee naar huis kan nemen om er nog eens even goed over na te denken. Voorlopig enkel te koop bij je ticket en op te halen tijdens het festival. Het aantal pakketten is beperkt dus bestel nu snel!
Ook zullen er onder de ticket houders een aantal geweldige prijzen verloot worden. Hierover snel meer!
BEVESTIGDE BROUWERIJEN
Pohjala / KEES / Eleven / Galway Bay Brewery / De Moersleutel / Kaapse Brouwers / Nevel / Bronckhorster / Marble / Walhalla / Mederij Marcus / Vandestreek
12 BROUWERIJEN = 12 EXCLUSIEVE ZWARTE BIEREN
Regel nu je TICKET

Delen op: