BIER&BIG: END OF WINTER

BIER&BIG: END OF WINTER

LEKKER DE LENTE IN JE BOL EN EEN KOUD BIERTJE IN JE HAND. WAT WIL EEN MENS NOG MEER? TIJDENS BIER&BIG: END OF WINTER KUN JE MET JE PROEFGLAS LANGS RUIM 25 BARREN WAAR JE BIER KAN PROEVEN VAN DE ALLERBESTE NATIONALE EN INTERNATIONALE BROUWERIJEN.

VAN EEN FIJN BELGISCH BLOND VAN EEN KLEINE OPKOMENDE BROUWERIJ TOT EEN HEFTIGE STOUT VAN EEN VAN DE BESTE BROUWERS UIT ENGELAND EN ALLES DAARTUSSEN. LAAT JE VERRASSEN DOOR DE VERSCHEIDENHEID AAN SMAKEN, EET BIJ EEN VAN DE AANWEZIGE FOODTRUCKS EN DANS DE AVOND IN BIJ FIJNE DEUNTJES. HEEL DE DAG VERTIER, IN VERSCHILLENDE AREA’S.

ONTDEK DEZE DAG JE FAVORIETE STEKKIE! WIJ HOPEN JULLIE ALLEMAAL TE ZIEN….. ZATERDAG 25 MAART 2023, SAMEN HET EINDE VAN DE WINTER VIEREN!

LINE-UP:

HALVE TAMME (NL) / ENGELBERTUS (NL) / GOEDE KANT VAN HET SPOOR (NL) / VAN MOLL (EHV) / WICKED BARREL (RO) / BERETA (RO) / DOGMA (SRB) / SALAMA (FI) / PROTOKOLL (DE) / DOIS CORVOS (PT) / LEHE (EST) / VANDESTREEK (NL) / SOFIA ELECTRIC BREWING / PENTRICH (UK) / ZUYD (NL) / KOMPAAN (NL) / FRONTAAL (NL) / MUIFEL (NL) and even more to be announced..

 

GET YOUR TICKETS NOW!

 

Reageren (0 reacties)
Gesloten

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*