Add to calendar trigger

Najaarsproeverij

€25
Eindhoven - - Bekijk event locatie
  • Start23 November, 2018 20:00h
  • Eind23 November, 2018 22:00h

Nou zijn wij natuurlijk De Bierbrigadier. En zijn wij he le maal lijp van bier. Maar we zijn vooral lijp van mooie smaken. Zo drinken wij ook weleens andere dranken als Whisky, Rum, toffe crafty frisdranken, maar ook WIJN. Meestal niet zomaar wijn, maar ‘natuurwijn’.

Natuurwijn? Wat is dat dan?

Heel simpel eigenlijk. Natuurwijnen zijn wijnen waarbij er in de productie niet word ingegrepen. Dus geen toevoegingen, en er word ook niks verwijderd uit deze drank. De druiven groeien gewoon, deze worden gewoon geneusd of geplet of de geperst. Er worden gewoon geen gist toegevoegd. Gewoon spontaan vergist met de gisten die aanwezig zijn op en rond de druiven.

Alle boeren verbouwen hun fruit op zijn minst biologisch, en vaak zelfs biodynamisch. Een top drank dus, waarin je veel funk vind. Vaak veel zuren. En altijd 100% de liefde voor de aarde en de druif.

Samen met Blije Wijnen uit Rotterdam gaan we starten met de verkoop en campagne voor deze mooie wijnen. Meld je nu aan voor onze eerste proeverij en stap in de wereld van Natuurwijn! Stuur snel een mail naar eindhoven@debierbriagdier.nl om je aan te melden.

Delen op: