Add to calendar trigger

Najaarsproeverij: Vien0

Entrance free!
Eindhoven - - Bekijk event locatie
  • Start24 November, 2018 11:00h
  • Eind24 November, 2018 18:00h

De productie van Vien0 is geïnspireerd op de bereidingswijze van wijn. Het assortiment witte, rosé, rode en dessert Vien0’s is gebaseerd op de fruitaroma’s van bekende druivenrassen. Maar dan 0% alc. Alle Vien0’s worden geproduceerd door vers groenten- en fruitsap te fermenteren.

Dat wil zeggen dat de natuurlijke suikers aanwezig in het sap voor een groot gedeelte omgezet worden in zuren. Hierdoor ontstaat een drank die minder zoet is en licht verteerbaar is. Door de dranken daarna te infuseren met kruiden of specerijen krijg je een unieke drank met diepgang en complexe smaken.

Bij de productie van Vien0® wordt bij voorkeur zoveel mogelijk gebruik gemaakt van reststromen. Dat wil zeggen dat er groenten en fruit gebruikt worden die ‘niet meer geschikt’ zijn voor verkoop. Dit doe ik onder andere in samenwerking met Doe-boerderij An ’t Hoog in Rijkevoort.

Anne zal vandaag in de winkel zijn om jullie allemaal te laten genieten van haar creaties, en te adviseren over hoe deze heerlijke dranken ingezet kunnen worden tijdens bijvoorbeeld je kerstdiner. Topspul!

Gezellig!

Delen op: