DE BIERBRIGADIER BEZORGD

DE BIERBRIGADIER BEZORGD

UPDATE: Webshop nu Online!

Bestellen is nu nog gemakkelijker. Je vindt ons complete aanbod op de webshop. Bestel online voor bezorging!
LET OP: Bezorgen is alleen mogelijk in Eindhoven.


Bestel online!

Het enige dat we nu kunnen doen, is voor elkaar zorgen. Dat doen we bij De Bierbrigadier door ervoor te zorgen dat jullie je op je gemak voelen thuis. Met lekker bier. Voorlopig zal De Bierbrigadier Eindhoven op vrijdag in zijn auto stappen en bier komen bezorgen aan jouw deur!

Neem contact op en plaats een bestelling. Het assortiment van de winkel is te vinden via de app: Untappd. Mocht je deze app niet bezitten, bel dan even en Casper zal je vertellen wat we allemaal kunnen doen om deze vervelende tijd om te toveren in een magische tijd. Het telefoonnummer vind je op deze website en op facebook.

  • Voor een bestelling stuur je je wenslijstje via whatsapp naar 06 43523195
  • Je krijgt een bericht terug met het bedrag en een tikkie, betaal deze..
  • en elke vrijdag word er geleverd!
  • GRATIS bezorging binnen Eindhoven vanaf €40

We doen dit met plezier, maar ook omdat het essentieel is voor het voortbestaan van onze winkel. De komende weken/maanden zullen zwaar worden. De deuren zullen niet platgelopen worden zoals normaal maar de brieven met rekeningen zullen wel binnen komen natuurlijk. We hopen op jullie steun. Kom gewoon langs in de winkel. Was je handen wat vaker. Steun je lokale ondernemers. Hou een beetje afstand van elkaar en het komt allemaal goed.

X

PAPA Bierbrigadier

Reageren (0 reacties)
Gesloten

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*