DE BIERBRIGADIER BEZORGD

DE BIERBRIGADIER BEZORGD

Het enige dat we nu kunnen doen, is voor elkaar zorgen. Dat doen we bij De Bierbrigadier door ervoor te zorgen dat jullie je op je gemak voelen thuis. Met lekker bier. Voorlopig zullen De Bierbrigadiers na het sluiten van de winkel (want die blijven voorlopig open) in hun auto’s stappen en bier komen bezorgen aan jouw deur!

Neem contact op met de dichtsbijzijnde Bierbrigadier en plaats een bestelling. Het assortiment van elke winkel is te vinden via de app: Untappd. Mocht je deze app niet bezitten, bel dan even met Maikel, Aniek, Koen of Casper en zij zullen je vertellen wat we allemaal kunnen doen om deze vervelende tijd om te toveren in een magische tijd. De telefoonnummers vind je op deze website en op facebook.

We doen dit met plezier, maar ook omdat het essentieel is voor het voortbestaan van onze winkels. De komende weken/maanden zullen zwaar worden. De deuren zullen niet platgelopen worden zoals normaal maar de brieven met rekeningen zullen wel binnen komen natuurlijk.We hopen op jullie steun. Kom gewoon langs in de winkel. Was je handen wat vaker. Steun je lokale ondernemers. Hou een beetje afstand van elkaar en het komt allemaal goed.

X

Team Bierbrigadier

Reageren (0 reacties)
Gesloten

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*