BIER&BIG WINTERFESTIVAL

BIER&BIG WINTERFESTIVAL

We staan te trappelen!!! Deze 7e december vieren we voor de 12e keer Bier&Big. Een bierfestival dat door de jaren heen uitgegroeid is tot een evenement van formaat. Waar we ooit begonnen met 8 brouwerijen uit de buurt, staan er het weekend nadat de bebaarde man het land weer heeft verlaten 20 brouwerijen uit de hele wereld klaar om jullie te laten proeven van hun brouwkunsten.

Deze editie zijn we enorm trots op het aantal brouwerijen die nog niet eerder in Nederland vertegenwoordigd zijn geweest op een festival, of nauwelijks. Neem nou bijvoorbeeld Mast Landing, een brouwerij uit Maine, USA. Speciaal voor Bier&Big nemen ze met het vliegtuig een aantal fusten mee zodat wij hun hoppige bieren vers kunnen drinken.

Maar we kunnen natuurlijk niet zonder wat bekendere knallers. Frontaal, Borg Brugghus en Van Moll zijn natuurlijk ook weer van de partij. Volg voor meer info vooral het facebook evenement en de insta: ‘bierenbig’

Klik HIER voor TICKETS

 

X

 

PAPA

Reageren (0 reacties)
Gesloten

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*