De VrijMiBox

De VrijMiBox

Iedere week een doos vol met nieuwe, lekkere, leuke, gekke en/of seizoengebonden bieren voor de vrijdagmiddag borrel?

Na een drukke werkweek is het belangrijk dat collega’s onder elkaar de week even kunnen evalueren. In een minder formele setting aandacht besteden aan eventueel onuitgesproken zaken maar vooral elkaar op een andere manier leren kennen. Elkaar op een iets persoonlijker niveau leren kennen zorgt ervoor dat werknemers meer begrip voor elkaar ontwikkelen, brengt verschillende lagen binnen een bedrijf dichter bij elkaar en creëert een hechter team. Deze introductie over het belang van een wekelijkse borrel is wellicht overbodig, want het is algemeen bekend dat teambuilding erg belangrijk is. Maar hoe zorg je nu dat een aanzienlijk deel van je personeel ook blijft hangen op de vrijmibo?

Al ruim drie jaar verzorgen wij proeverijen en borrels met craftbier. We hebben gemerkt dat craftbier een verbindende factor is tussen heel verschillende mensen. Iedereen heeft wel een favoriet biertje, is weleens bij een brouwerij geweest of heeft een familielid dat toevallig bier brouwt. Daarnaast is het natuurlijk ook leuker om te blijven plakken wanneer er iedere vrijdag een ander biertje te proeven valt.

 

Wat houdt de Vrijmibox precies in?

We stellen, op basis van een aantal vragen betreft de samenstelling van de werknemers, iedere week een doos vol met verschillende speciaal bieren samen. Met een groothandel en vier winkels hebben wij een divers aanbod. Wij verkopen veel regionaal bier maar halen het ook uit alle andere windstreken.
De Vrijmibox is een doos met 6, 12 of 24 flessen/blikken craftbier. En:

-Wordt op donderdag of vrijdagochtend aan de deur geleverd
-Kan wekelijks beoordeeld worden door de fijnproevers binnen het bedrijf. Wij passen het aanbod van de nieuwe doos aan op deze beoordelingen (voor maandag 12:00)
-Kan een weekje overgeslagen worden wanneer er de dozen van andere weken nog niet helemaal op zijn
-Kan op aanvraag aan een thema verbonden worden (winter, kerst, bock etc)
-Om dit te introduceren bij u werknemers kunnen wij op de eerste vrijdag een proeverij verzorgen op locatie. Een kleine introductie in de wereld van craftbier en hoe werkt dat nou, dat bier proeven. Zo krijgen ze een idee wat hun de komende weken te wachten staat.

Zelfs wij als Bierbrigadieren snappen dat niet iedereen bier of alcohol drinkt. Wij kunnen de boxen ook aanpassen of uitbreiden met de frisdrank van FRITZ-KOLA, alcoholarm en 0.0% bier en natuurwijnen. We maken graag een Vrijmibox op maat. Voor meer informatie en/of een aanmeldformulier, stuur een mailje naar: eindhoven@debierbrigadier.nl of bel gewoon even naar onderstaand nummer.

Cheers,

Team Bierbrigadier Eindhoven

Reageren (0 reacties)
Gesloten

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*