EERSTE NAMEN BIER&BIG BEKEND

EERSTE NAMEN BIER&BIG BEKEND

23 Maart vind alweer de 11e editie van Bier&Big plaats. Een speciaalbierfestival waar we bij De Bierbrigadier nogal trots op zijn. Telkens gaan wij druk opzoek naar opkomende brouwerijen, die wat ons betreft in de schijnwerper mogen staan. Naast wat gevestigde namen kunnen zij laten zien wat ze kunnen. Wij verwachten van deze brouwerijen natuurlijk dat ze het na ons festival enorm gaan maken in de bierwereld. Maar nu eerste even wat gevestigde namen voor op de poster:

UILTJE (NL) / HERETIC (USA) / BLACSTOK (AUT) / OERSOEP (NL) / GALWAY BAY BREWERY (IR)

 

UILTJE (NL)

Wie kent ze niet. De brouwerij uit Haarlem die je midden in de nacht wakker kan maken voor super vers, hoppig bier. Robbert Uyleman en consorten starte onlangs hun missie om iedereen aan zo vers mogelijk bier te helpen met hun Fresh&Fast abonnement. Je schrijft je in voor een bepaalde periode en om de week word er een doosje met 12 blikken aan jou deur geleverd die minder dan 24 uur daarvoor ingeblikt is!!
Voor meer info hierover: https://www.uiltjecraftbeer.com/uiltje-fresh-fast
Voor meer info&tickets voor ons festival:
www.bierenbig.com
Nou. Dat lijkt ons wel een lekker begin. Schroom je dus niet. Kijk het vooral niet aan, maar bestel snel je tickets op: www.bierenbig.com

Reageren (0 reacties)
Gesloten

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*