DIT IS ANIEK

DIT IS ANIEK

Leeftijd: 42
Geboortestad: Oud-Beijerland
Leeftijd eerste bier: 17. Maar wat vond ik pils smerig. Heb er aardig wat in plantenbakken achtergelaten. Een colaatje vond ik veel lekkerder (dan die pils). En misschien nog steeds wel. Mijn eerste speciaalbier dronk ik tijdens mijn studie en daar kon ik echt van genieten.
Links of rechtshandig: Beide, ik schrijf rechts, eet links of rechts en zo verder
Favoriete bier (op dit moment): Dekadents van Puhaste
Favoriete band: Euhm vandaag luister ik veel muziek van The Cure, Depeche Mode, Skunk Anansie en Joy Division, maar Joe Dassin is een echte guilty pleasure
Lievelings eten: Het toetje
Laatste keer dat ik heb geschuifeld: Hahaha ik denk op mijn 15e of 16e
Wat wil je worden als je later groot bent: Skischansspringer of Archeoloog
Lievelings kleur: Rood
Maar waarom dan: Geen idee
Aangevallen worden door haai of door en tijger: Tijger, maar ik maak gemakkelijk dierenvriendjes
Reisbestemming: Frankrijk altijd goed maar de Oekraine (Karpaten) en Albanie waren prachtig qua omgeving en qua mensen
Dit boek heb ik het vaakst gelezen: De Heksen van Roald Dahl, of een bierboek
Dit tv-programma lijkt me kut: Temptation Island oid
Waarom speciaalbier drinken: Vanwege de lekkere en diverse smaken die brouwers creëren. Hoewel ik IPA’s en Stouts erg lekker vind, heb ik een enorme fascinatie voor wildvergiste bieren en hun eigenzinnige smaken.

Reageren (0 reacties)
Gesloten

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*