Wil jij De Bierbrigadier Roermond in 2019?

Wil jij De Bierbrigadier Roermond in 2019?

Onze pop-up winkel in Roermond is een groot succes. Menig bierliefhebber uit de stad en omstreken heeft ons al weten te vinden! Wil jij dat we vanaf maart 2019 definitief in Roermond te vinden zijn? Door middel van crowdfunding, met investeringen van klein tot groot, proberen we benodigde startbedrag bij elkaar te krijgen. Interesse? Benieuwd wat je voor je investering terugkrijgt? Stuur nu een mailtje, en we zorgen dat je alle informatie krijgt.

 

Maar wie is de persoon achter De Bierbrigadier Roermond?

Mijn naam is Maikel Piepers. Bierliefhebber sinds 2012. Hoe het zover gekomen is dat ik van mijn hobby mijn werk wilde gaan maken? Ik heb jarenlang in de horeca en in de toerismebranche gewerkt en ondanks dat ik dit altijd met veel plezier gedaan heb was ik toe aan een nieuwe uitdaging. Mijn werk heeft mij kennis en ervaring opgeleverd die mij gaat helpen van De Bierbrigadier Roermond een succes te maken. Zo ben ik onder andere bezig geweest met advies en verkoopgesprekken; het opstellen van offertes en het samen met de klant samenstellen van feesten en partijen. Ervaring die goed van pas komt bij mijn verkooptechnieken en het opzetten van evenementen die ik zelf of klanten gaan organiseren. Verder heb ik mij bezig gehouden met het ontwerpen van allerhande promotiemateriaal zoals flyers, posters, social-mediaposts en ga zo maar door. Een concept op de kaart zetten is mij dus niet onbekend. Waar in de horeca de gast koning was, is dat nu in mijn winkel de klant. Ik vind het belangrijk dat iedereen zich buitengewoon welkom voelt in mijn zaak!

En dat is maar een greep uit mijn ervaringen. Maar bovenal ben ik een bierliefhebber, en is de hele dag met bier bezig kunnen zijn voor mij het heerlijkste dat er is. Dat wil niet zeggen dat ik de hele dag door flessen open trek, maar dat ik constant op de hoogte wil zijn van alle nieuwtjes uit de bierwereld. En het liefste deel ik mijn ervaringen rechtstreeks met mijn klanten, collega’s uit de bierwereld en vrienden, en dat is waarom mijn eigen Bierbrigadier-winkel mijn droom is!

Investeren is heel gemakkelijk! Neem contact met mij op via onderstaand nummer. Heb je nog twijfels of zit je met vragen, bel hetzelfde nummer en ik sta klaar om alle vragen te beantwoorden. Ik hoop hiermee je interesse te hebben gewekt en snel iets van je te horen.

Maikel

06-29362143
maikelpiepers@msn.com

Reageren (0 reacties)
Gesloten

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*