Proeven bij De Bierbrigadier Eindhoven

Proeven bij De Bierbrigadier Eindhoven

Bij De Bierbrigadier weten we natuurlijk veel over bier. Maar wat je misschien niet wist is dat Casper en Swen zich door de jaren heen ontwikkeld hebben to ware connaisseurs op het gebied van zowel bier, wijn, als foodpairing. Sinds kort zijn de twee dan ook begonnen met de verkoop van natuurwijnen. Heel simpel gezegd: Wijn met maar 1 ingrediënt: druiven. Geen toevoegingen en er word in het proces niks uitgehaald. In onze zoektocht naar mooie smaken zijn we ook druk bezig geweest met hoe deze dranken samenwerken met eten. Door regelmatig proefavonden en diners te organiseren met oa. Jokkmokk en t Ketelhuis, hebben we ons goed getraind in het vinden van toffe smaakcombinaties. Al zeggen we het zelf

Steeds vaker worden we dan ook gevraagd om mee te helpen bij het ontwikkelen van de drank-, spijskaart bij zaken van topniveau. In onze winkel doen we niks liever dan aanhoren wat jullie allemaal gaan eten, om er de beste dranken bij te adviseren. En welk seizoen is er nou mooier om hiermee bezig te zijn dan de winter. Geen enkel ander seizoen. We zijn daarom helemaal in onze nopjes met onze dikke truien aan. De winkel staat helemaal vol met te gekke bierpakketten, en mooie flessen wijn voor ieder moment. Maar wat we het aller leukste vinden is om een pakket op maat te maken.

<tekst gaat door onder de foto>

Swennie-B & PAPA

Komende donderdag, de 20e kun je bij ons terecht om van alles te proeven. Bieren en wijnen natuurlijk, maar ook wat kazen van Jokkmokk en vers brood van Joey’s Bakery. Met een beetje geluk komt Maud, van Blije wijnen, ook langs om jullie nog veel meer te vertellen over ons wijnassortiment dan dat we zelf kunnen. Blije wijnen is naam van haar winkel in Rotterdam, waar zij haar zelf geïmporteerde wijnen verkoop.

Nou duurt de winter natuurlijk langer dan het kalenderjaar, dus ook in januari en februari hebben we van alles bedacht om ons mee bezig te houden. Zo willen we niet alleen bekend staan als de bierspecialisten, maar we willen gaan experimenten met eten en De Bierbrigadier omtoveren tot een breder CRAFTdrinks concept. We gaan ons doorontwikkelen op gebied van wijnen en verkopen bijvoorbeeld ook al gefermenteerde alcoholvrije dranken. Genoeg reden dus om regelmatig binnen te lopen. Voor nu een aantal data die je in de agenda mag zetten als je graag lekker bier drinkt.

 

Voor in de agenda:

20/12: Najaarsproeverij / Bij De Bierbrigadier Eindhoven zullen oa. bieren, wijnen, kaas, en vers brood te proeven zijn.

4/1: Nieuwjaarsborrel / Samen met restaurant het Ketelhuis op Strijp-s organiseert De Bierbrigadier een heuse nieuwjaarsborrel, speciaal voor de echte bierliefhebbers. Met heerlijke hapjes en alleen de aller beste bieren.

18/1: Bierdiner / Ook dit evenement gaat plaatsvinden bij restaurant het Ketelhuis. Schuif aan voor een 4-gangendiner waarbij elk gerecht is gepaird bij een bier.

Hou deze website en onze facebook in de gaten voor meer informatie!

Reageren (0 reacties)
Gesloten

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*