VRIJWILLIGERS GEZOCHT

VRIJWILLIGERS GEZOCHT

Het is niemand ontgaan dat Bier&Big X een weergaloos, grandioos, magnifiek en ongenaakbaar toffe editie gaat worden. Let’s do it , for the 10th time!!!

Meer dan ooit hebben we dan ook een club enthousiaste vrijwilligers nodig die deze twee dagen ook echt weergaloos, grandioos, magnifiek en ongenaakbaar gaan maken.

 

Wat houdt dit in vrijwilliger zijn op Bier&Big?

Wij zoeken mensen die een dag(deel) de volgende taken kunnen hebben:
*Bij entree en muntuitgave de bezoekers inscannen en van glas en munten voorzien
*Zorgen dat de brouwers ook een leuke dag hebben door mee te tappen, pauze te geven of van een bakske pleur te voorzien.
*Het terrein opgeruimd en netjes houden en de dames en heren van de Bierbrigadier en het Ketelhuis ondersteunen in het draaien van dit evenement en een stukje service geven aan de bezoekers

Wij willen graag een rooster maken waarbij je door de dag heen verschillende taken hebt. Dus een paar uur munten verkopen en daarna lekker het terrein op of andersom.

 

Wat krijg je daar voor terug?
Buiten een leuke dag vol gezelligheid:
*Gratis glas voor de andere dag met 10 munten
*Op de dag zelf zorgen wij voor iets te eten en kun je natuurlijk het een of ander proeven

 

Ook voor en na het evenement kunnen we hulp gebruiken. Voor en op de dag van het festival met opbouwen en de maandag met afbreken. Daarvoor geldt dezelfde beloning.
Interesse stuur dan een mailtje naar: eindhoven@debierbrigadier.nl

Laat ons weten welke van de 2 dagen je wilt meehelpen. Samen met je beste maatje? Wellicht kunnen we jullie als team inzetten.

Reageren (0 reacties)
Gesloten

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*