TICKETS BIER&BIG ONLINE

TICKETS BIER&BIG ONLINE

We zijn los. Tickets voor de 10e editie van Bier&Big zijn online. Koop nu je tickets voor een enkele dag of ga er goed voor en ga beide dagen! Bevestigde namen zijn:

LERVIG / Wild Beer Co. / Zagovor Brewery / Whiplash Beer / Lehe Pruulikoda / Alus darbnīca Labietis / Brouwerij de Molen / Tommie Sjef Wild Ales / Brauerei Kemker / Laugar Brewery / Borg Brugghús / Wylam Brewery / Browar Stu Mostów / To Øl/ Mederij Marcus / Brouwerij de Moersleutel / Vibrant Forest Brewery / Brouwerij Frontaal

En geloof het of niet, we gaan nog zeker 15 top brouwerijen aan dit rijtje toevoegen!

Ga nu naar de website van Bier&Big en zorg dat je zeker bent van jou plekkie in de rij voor een van deze brouwerijen! Wederom geldt: OP=OP. Het aantal toegangskaarten zijn beperkt dus wacht niet te lang.

Reageren (0 reacties)
Gesloten

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*