Tilburg

Bekijk locatie

Wil je je tijd in de winkel zo kort mogelijk houden dan is er ook de mogelijkheid tot Click & Collect. Kijk op Untappd voor het actuele assortiment en geef je bestelling door via WhatsApp (0652321199). Uiteraard maak ik met plezier een selectie voor je als je het niet precies weet. Verpakt als cadeautje? Dat kan natuurlijk ook. Ik zet vervolgens je bestelling klaar en stuur je een Tikkie voor de betaling.

De Bierbrigadier Tilburg

De Beer Geeks wisten Koen vanaf de opening eind 2016 direct te vinden. In zijn knusse winkeltje in Tilburg heeft hij dan ook een te gek assortiment waar de iedere bierliefhebber blij van wordt.

Koen is zelf ook zo’n Beer Geek, altijd op de hoogte van de laatste trends, de heetste brouwerijen en de populairste nieuwe bieren. Maar hij heeft ook een bovengemiddelde interesse voor geschiedenis en de historie van het gerstenat. Hij vertelt je dus met enthousiasme over zowel oud als nieuw.

Groot assortiment Speciaalbieren

Dat Koen’s favoriete bieren vaak stouts, IPA’s of vatgerijpte bieren zijn is terug te zien op de goed gevulde planken. Maar bovenal houdt hij van de ongelofelijke diversiteit die bier te bieden heeft. Met zijn snel wisselende en brede assortiment heeft dan ook altijd voor ieder wat wils. Van klassiek tot modern en van ‘normaal’ tot ‘een beetje vreemd’.

Laatste berichten

Sorry, geen berichten voor Tilburg

Recente events

Sorry, geen evenementen voor Tilburg