Add to calendar trigger

Eindhovense Bier Feesten

€12.50
Eindhoven - Wilhelminaplein - 5611 Eindhoven Bekijk event locatie

8 SEPTEMBER vinden dan eindelijk de eerste Eindhovense Bier Feesten plaats. Café Wilhelmina Proeflokaal De Gaper & Kaffee De Groot slaan de handen ineen met De Bierbrigadier en de 5 Eindhovense brouwers om er een groot feest van te maken.

Eindhoven heeft een zeer levendige speciaalbier cultuur die gevierd moet worden. Kom dus langs en laat je verrassen door alles wat Eindhoven te bieden heeft. Op het Wilhelminaplein vind je 5 barren waarin de brouwers hun beste bieren laten proeven.

Aanwezige brouwerijen zijn:

Van Moll / Lux Brewery / Brouwerij Het Veem / Oldskool Brewery / Stadsbrouwerij Eindhoven

Nou is ‘lekker’ natuurlijk een relatief begrip, maar we gaan opzoek naar dat lekkerste biertje uit Eindhoven. En om die te vinden hebben we jullie mening nodig. Tijdens het festival kan je stemmen op jou favoriete bier in 3 categorien.

  • Bier lichter dan 6%
  • Bier zwaarder dan 6%
  • Bier in de buitencategorie

We gaan het zo doen:

  • Koop aan de kassa jou Starterspakket voor €12.50, met daarin een glas (voor de mee-naar-huis-neems) en 3 munten. Daarbij krijg je je stembiljet.
  • Koop een haffel munten a €2. (voor een proefglaasje a 12cl / 2 munten voor 25cl)
  • Proef alle biertjes die jou aanspreken en vul je stembiljet in. Gooi deze voordat je vertrekt in een van de tonnen die verspreid staan over het terrein.

Daarnaast hebben we een aantal biersommeliers, en bierprofessionals uitgenodigd om ook hun licht te laten schijnen op de kwaliteit van onze bieren, om zo tot de 3 beste bieren te komen.

Delen op: