Nijmegen

Bekijk locatie

facebookpagina  

instagram

De bierbrigadier Nijmegen

Ook deze bierbrigadier richt zich op de nieuwste ontwikkelingen op biergebied. Aanstormende brouwerijen, hoge kwaliteitsbieren en bieren van het moment. De craftbeer scene is booming.
Er is niet alleen craftbeer te vinden maar ook echte ciders en medes zitten in het assortiment. Daarnaast vind je veel wild vergiste bieren.

Biersommelier Aniek

Aniek (eigenaar van de bierbrigadier Nijmegen) is biersommelier en altijd nieuwsgierig naar de nieuwste ontwikkelingen. Om de bierkennis op alle fronten te versterken, roert zij ook thuis met enige regelmaat in de brouwketel.

Aniek vindt het een uitdaging iedereen, met een voor hem of haar passend bier de deur van de winkel uit te laten lopen. Er is voor elk wat wils te vinden, van iemand die zijn eerste stapjes in de speciaalbierwereld neemt tot de doorgewinterde beergeek. In de winkel worden ook proeverijen gegeven voor mensen die in de gezelligheid van een groep mee op reis willen gaan door de smaaksensaties, bierweetjes, anekdotes en wat extra kennis willen opdoen uit de wondere wereld van het bier.

Dus ben je toe aan een lekker biertje, misschien wel iets nieuws? Kom dan langs en plof vanavond nog ontspannen op de bank met een heerlijk biertje waar jij net zo’n zin in hebt.
Speciaalbier voor genieters!

De Bierbrigadier Nijmegen voor uw craftbeer, ciders & mede.

facebookpagina

instagram

 

We houden van samenwerken, want met samenwerken kom je verder. Zo vinden we het fijn (lokale) brouwers te kennen en te weten waar ze voor staan. Ook in de lokale horeca hebben we leuke samenwerkingen. Door het leveren van bieren, hulp met de spijs-drankkaart en zoveel meer.

Zo heeft ’t Zotte Lemke het beste van de buurvrouw (drie maal raden waar ze hun restaurant hebben).
Vullen we wekelijks een koelkast bij Freddy’s .
Heeft koffiebar First Things First een collectie en leveren we uitdagende bieren aan restaurant De Limus.

Binnenkort komt er met Poesiat & Kater een lekkere editie van de barmates-bier eenmalig op de markt. In samenwerking dus met alle Bierbrigadieren.

 

 

 

 

 

Recente events

Sorry, geen evenementen voor Nijmegen