Nijmegen

Bekijk locatie

De bierbrigadier Nijmegen

Ook deze bierbrigadier richt zich op de nieuwste ontwikkelingen op biergebied. Aanstormende brouwerijen, hoge kwaliteitsbieren en bieren van het moment. De bierbrigadier Nijmegen is iets anders van opzet omdat in hetzelfde pand ook een barbier is gehuisvest. Het is een leuke aanvulling op elkaar qua beleving en het versterkt elkaar op het gebied van gelijke interesses van klanten.

Biersommelier Aniek

Aniek (eigenaar van de bierbrigadier Nijmegen) is biersommelier en altijd nieuwsgierig naar de nieuwste ontwikkelingen. Om de bierkennis op alle fronten te versterken, roert zij ook thuis met enige regelmaat in de brouwketel.

Aniek vindt het een uitdaging iedereen, met een voor hem of haar passend bier de deur van de winkel uit te laten lopen. Er is voor elk wat wils te vinden, van iemand die zijn eerste stapjes in de speciaalbierwereld neemt tot de doorgewinterde beergeek. In de winkel worden ook proeverijen gegeven voor mensen die in de gezellligheid van een groep mee op reis willen gaan door de smaaksensaties, bierweetjes, anekdotes en wat extra kennis willen opdoen uit de wondere wereld van het bier.

facebookpagina

 

Recente events

Sorry, geen evenementen voor Nijmegen