Eindhoven

Bierbrigadier Eindhoven

Op Sectie-C, in Eindhoven werkt Casper hard aan onze webshop. Casper is de original Bierbrigadier. In 2015 opende Casper de eerste Bierbrigadier en was daarmee de eerste speciaalbier winkel in Eindhoven. Waar er destijds 250 bieren in de winkel staan vind je nu ruim 600 bieren. Het assortiment wisseld constant en naast een aantal klassiekers vind je daarom wekelijks minimaal 15 nieuwe bieren in de kast. Daarnaast vind je ook altijd de beste ciders en medes in de winkel op Sectie C. 

Casper begon zijn professionele loopbaan in speciaalbier bij Van Moll. Waar hij samen met Jaap en Erwin het brouwcafe heeft vormgegeven en uiteindelijk in de brouwerij en buitendienst te vinden was. Het ondernemerschap kriebelde, en hij besloot Van Moll te verlaten en te gaan voor zijn droom. Een eigen winkel. 7 Weken na het beëindigen van zijn loopbaan bij Van Moll opende de deuren van de eerste Bierbrigadier, in Eindhoven. Kort daarop leerde hij Koen kennen die in Tilburg dezelfde droom had, en hand in hand opende zij de tweede winkel in Tilburg. Sindsdien is er veel gebeurd. 17 Edities van het bierfestival Bier&Big dat Casper organiseert ism Chris Swart. Een winkel in Nijmegen erbij. Aniek dus bij de familie. Dagelijks is Casper bezig met het versterken van de positie van De Bierbrigadier. Wat een feest.

Onlangs sloten de heren de winkel aan de Bergstraat om deze om te toveren in een webshop en een bezoekadres voor het onlangs ontstaat CLUB CRAFT. Een platform voor alles dat te maken heeft het campagne voeren voor echt Craft Beer!

Cheers,

Team Bierbrigadier Eindhoven

Recente events

Sorry, geen evenementen voor Eindhoven