Eindhoven

Bekijk locatie

Bierbrigadier Eindhoven

In Eindhoven staan Swen en Casper voor je klaar. Swen is een bierfanaat met horeca-achtergrond en Casper de original Bierbrigadier. In 2015 opende Casper de eerste Bierbrigadier en was daarmee de eerste speciaalbierwinkel in Eindhoven. Waar er destijds 250 bieren in de winkel staan vind je nu ruim 600 bieren. Het assortiment wisseld constant en naast een aantal klassiekers vind je daarom wekelijks minimaal 15 nieuwe bieren in de kast. Daarnaast vind je ook altijd de beste ciders en medes in de winkel aan de Bergstraat. Op dit moment zijn de heren bezig met zich te verdiepen in ‘craft-wijnen’. Wijnen van jonge en vernieuwde wijnboeren die soms spontaanvergiste wijnen produceren die zij niet filteren. Wie weet vind je deze binnenkort ook bij De Bierbrigadier. Naast de winkel, geven de heren proeverijen en cursussen voor zowel particulieren als bedrijven.

Swen, voor professioneel advies en slap geouwehoer

Swen is van huize uit een echte horeca man. Jarenlang heeft hij als gastheer bij verschillende proeflokalen, brouwerijen en cafe’s zijn enthousiasme en kennis betreft speciaal bieren aangescherpt. Als kok heeft hij ook veel met bieren gekookt en kan hij je vertellen wat te drinken bij je gerecht. Te herkennen aan zijn rode baard en guitige lach staat hij klaar in de winkel voor gedegen advies en voor slap geouwehoer.

Casper, ook voor professioneel advies en slap geouwehoer

Casper begon zijn professionele loopbaan in speciaalbier bij Van Moll. Waar hij samen met Jaap en Erwin het brouwcafe heeft vormgegeven en uiteindelijk in de brouwerij en buitendienst te vinden was. Het ondernemerschap kriebelde, en hij besloot Van Moll te verlaten en te gaan voor zijn droom. Een eigen winkel. 7 weken na het beeindigen van zijn loopbaan bij Van Moll opende de deuren van de eerste Bierbrigadier, in Eindhoven. De rest is geschiedenis. Casper vind je meestal op vrijdag en zaterdag in de winkel.