Speciaalbier groothandel

De Bierbrigadier houd zich sinds dag een bezig met het campagne voeren voor meer speciaalbier in de koelkast bij jouw thuis, op festivals, en sinds kort ook in jouw horecagelegenheid. We nemen alle kennis mee die we de afgelopen jaren hebben opgebouwd en denk graag mee met wat er passend is voor jou onderneming. Gaan we voor een leuk wisselbier op het bord aan de muur of richten we samen met jou de speciaalbierkaart opnieuw in.

Met onze groothandel vertegenwoordigen we een aantal topmerken. We importeren zelf steeds meer merken, zoals bijvoorbeeld Borg Brugghus uit IJsland, Brewdog uit Schotland en Stigbergets uit Zweden. Uit ons eigen land zijn we trots verdeler van oa. Frontaal, Van Moll, Strieper, Lux & In de nacht. Langzaam breiden we ons portfolio uit. We kunnen zo onze merken optimaal vertegenwoordigen en weten alle ins & outs die voor de afnemer belangrijk zijn. We hebben erg korte lijntjes met de brouwers en hun personeel en kunnen dan ook vaak leuke extra’s organiseren voor ons loyale klanten. Denk dan bijvoorbeeld aan een toffe proeverij op lokatie, of een evenement waarbij een van de brouwers zelf aanwezig zal zijn.

Kwaliteit op nr.1

We werken zo veel mogelijk met pre-orders zodat we altijd een zo vers mogelijk bier kunnen leveren. Heb jij of ken je iemand met een leuke onderneming waar speciaalbier op de kaart mag? Wij denken graag mee over bijzondere biertjes op de kaart, of een totaaloplossing.

Neem contact met ons op, we komen graag langs voor een oriënterend gesprek.