Onze webshop is online

Onze webshop is online

Het heeft nogal wat voeten in de aarde gehad, maar eindelijk is het zo ver. De Bierbrigadier Eindhoven is gesloten maar we hebben nu ook een webshop erbij! In deze webshop verkopen we een geselecteerd aantal bieren zodat iedereen die niet in de buurt van onze winkels woont gemakkelijk ook onderdeel van De Bierbrigade kan worden. We blijven echter winkeliers in hart en nieren dus kom vooral bij ons langs en laat ons je alles vertellen over ons assortiment. We focussen in ons online aanbod vooral op de brouwerijen die we door de jaren heen persoonlijk hebben leren kennen en waarvan we zeker weten dat ze enkel de beste bieren brouwen. Een serieuze voorselectie is dus als voor je gemaakt. We gaan graag zelf bij deze brouwers langs en je zult dus ook altijd de meest relevante en recente informatie vinden over zowel de bieren als de brouwers.

Onlangs sloot onze winkel in Eindhoven zijn deuren zodat Casper zich meer kon gaan richten op alle andere projecten die hij naast zijn winkel al had lopen. Denk aan Bier&Big, de Eindhovense Bier Feesten, de Cursussen die we aanbieden en sinds afgelopen jaar zijn passie-project: Club Craft.

webshop at club craft

CLUB CRAFT

Club Craft is een off-, en (binnenkort) online platform dat zich enkel en alleen bezighoud met de promotie van Craftbeer. Lees hierover binnenkort heel veel meer. Wat wel handig is om te weten dat Club Craft een fysieke bezoek locatie heeft op Sectie-C in Eindhoven. Op deze lokatie is ook je bestelling af te halen die je plaatst in onze webshop. Zo kun je het toch nog over bier hebben met zowel Casper als Jimmy.

Ga snel kijken in onze shop, want we trappen de deur in met VEEL kortingen en speciale bieren!

Reageren (0 reacties)